Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 26 september 2011

Äntligen måndag!

Ja, så länge måndag är min sydag så känner jag faktiskt så. Härlig känsla att starta veckan med. Idag får jag dock inte sy mer. Nu måste jag äta lunch och sedan har jag engelska att planera. För den här veckans lektioner, men även tre veckor framåt nu när vi snart åker på semester. Så det är nog bara att sätta igång! Fram till kl. 14, sedan ska jag in till jobbet på möte. Idag är det nog ingen som kan tvivla på att jag jobbar i alla fall!! Full fräs!

Hela morgonen har faktiskt bara ägnats åt ett projekt. En väska på beställning. Jag hade kanske hunnit någon liten grej till om det inte börjat strula när jag nästan var klar! Till slut fick jag ge upp och flytta ner knappen 1 cm. Det gick bara inte att komma förbi den. Mycket sprätta blev det...


Ser inte mycket ut för världen så här på bild, men den är väldigt fin. Underbart tyg att sy (och sprätta) i! Inuti är den svart med vita prickar och har två fickor.


Förra veckan sydde jag två förkläden i juligt rött:Båda förklädena får följa med på mässan. Väskan skickar jag till Stockholm imorgon.

Nu, lunch!

Kram E.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...