Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 25 september 2011

Drömma går ju...

... och efter mässan ska jag beställa tyger från denna fantastiska sida. Frakten är alldeles för dyr men vad gör man?! Måste man så måste man... :)Är du intresserad av att beställa du med så kan vi ju göra det ihop och hjälpas åt med frakten! Hör av dig på oopsienelly@hotmail.com i så fall. Jag beställer andra veckan i november.Kram E.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...