Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 19 september 2011

Riktigt retro!

Härligt 70-talstyg!
Snart vandrar denna dagiskasse på Stockholms gator.

Detta tyg har inte jag! Tyvärr! Det är ljuvligt!
Men det är alltså kundens egna. Jag har bara bidragit med innertyget, kantbandet och handkraften! :)

Jag har varit utan Internet från lunch idag. Abstinens!! Jag vet inte vad som hände, plötsligt fungerade det inte alls. Jag startade om och gormade ett tag, men gav sedan upp. Max stängde av och startade upp en gång när han kom hem och HÄPP så fungerade det. Tur eller skicklighet?

Nåväl, nu funkar det iallafall och ingen är gladare än jag!
Nu, mat! Vi ses!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...