Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 22 september 2011

Något av gårdagens skörd.

Inför mässan blev det bl.a. matchande kit med dreggelscarves & napphållare.

Nu är jag så förskräckligt trött. Efter en intensiv dag på jobbet hade vi kvällsmöte till 19 och sedan jag kom hem har jag mest ränt runt och fixat med tvätt. Hängt upp och plockat in i garderober. Nu vill jag bara sova så att jag orkar med veckans sista dag. T.G.I. Friday! :)


Thomas ska på After work imorgon. Jag och mina barn ska äta falukorv och kolla TV. Ser jag mycket fram emot!


Vi ses! Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...