Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 9 september 2011

Helgardering...

...man kan ju tappa en.

Jag sitter i soffan och har fredagsmys tillsammans med Max. Nelly sover och Thomas och Alex är på hajk med Alex klass. Imorgon ska vi på Kräftskiva. Kommer att bli alldeles ypperligt. Det är två år sedan jag sist åt kräftor så visst är det på tiden!?

Alex har ett jack i hakan. Jag har inte sett det än eftersom vi inte träffades efter skola och jobb idag. Men han fick limma på vårdcentralen så det var ganska djupt.

Nu ska jag nog gå och knyta mig. Nelly kanske vaknar tidigt imorgon.
Vi ses en annan dag!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...