Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 7 september 2011

Lite nytt på väskfronten...

...efter önskemål och lösningar längs vägen. Fix och trix! :)

Mediumväska med längre, bredare axelband fäst i sidorna.

Knytband inuti


En "puff-ficka".Nu är både babuschka (eller matroschka... eller ryska dockor...) och det gröna tyget helt slut. Och jag med... vi ses en annan dag!


Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...