Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 10 september 2011

Står inför...


...ett stort och svårt beslut! ;)


Som ni ser börjar Nellys lugg återigen bli lång.... Ska jag klippa den som jag brukar eller låta den bli lång och kammas åt sidan (som Thomas föreslog häromdagen) ? Svåra beslut man måste ta hela tiden!! ;)

Inatt hände något som inte hänt sedan Nelly var bebis! Hon bajsade mitt i natten!! Jag fick gå upp halv tre och byta blöja. Märklig känsla... Skillnaden nu var ju att hon väckte mig med att tala om att hon hade bajsat. Inte genom  bebisskrik utan ett tydligt "Bajsat". På skötbordet låg hon så stilla och fint och när jag var tvungen att tända lampan en stund för att se vad jag gjorde kunde jag säga till henne att hålla för ögonen och hon gjorde som jag sa! Men ändå... en märklig känsla...

Kram E. (lovar att jag inte ska förvandla även detta till en bajsblogg nu.... det var synnerligen tillfälligt!)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...