Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 27 september 2011

Tisdag

Nedräkningen har börjat. På söndag åker vi till Turkiet. Vi längtar! Bara 4 dagar kvar. :)

I morgon är det sydag. Fast jag måste ta tag i bokföringen. Det är momsredovisning som ska göras. Var tredje månad lämnar jag in en rapport om hur mycket moms jag ska ha eller betala. Hittills har jag fått tillbaka pengar eftersom jag köpt tyg, etiketter och inte minst två nya symaskiner! Trevligt så klart, men det betyder ju även att mitt företag hittills inte gått det minsta med vinst... Den här gången kan det bli ändring på det. Nu får jag nog betala in moms för första gången! Hurra! Eller?! ;)

Förhoppningsvis fixar jag bokföringen ganska snabbt, för jag vill ju hinna sy också!

Vi ses under morgondagen!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...