Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 4 september 2011

Nya tyger från IKEA
IKEA har så bra tyger för att sy väskor. Kraftiga och goa att sy i.
Men jag hittade bara dessa två mönster som jag gillade. Hoppas det kommer in nytt under vintern.

Just nu skruvas det möbler här för fullt. Till Max nya rum i källaren. Och jag har gått och pysslat i Nellys blivande rum. Där ska målas och tapetseras, men jag planerar lite och ställer saker på olika ställen för att se hur det ser ut.  Så kul!

Imorgon ska jag få sy igen. Nu var det så länge sedan att jag riktigt längtar! Vi ses säkert här igen under dagen! :)
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...