Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 19 september 2011

Sydag!

Jag är i gång för fullt! Har egentligen inte tid att blogga, men jag det är ju en del av jobbet det med...och en rolig del, så jag varvar.

Den 6 november är det alltså dax för minimässa igen. Det ska bli så kul! Jag har inte så många beställningar just nu, men det är ju bara bra eftersom jag måste sy grejer att visa upp och sälja på mässan. Det är extra kul eftersom jag får sy vad jag vill. Visst måste jag tänka lite på vad jag tror folk vill ha, men jag får välja tyger själv. Det bästa jag vet! :)

Just nu syr jag på en beställning...en dagiskasse...blir fin...visar snart. Men jag har klippt ut mössor och haklappar m.m. som jag snart ska sy ihop. Bilder kommer under dagen. Som sagt, jag varvar mellan symaskinen och datorn idag.


Vill visa en cool mössa med cyklar på:


På återseende då!

Kram E.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...