Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 12 december 2011

Plyschtunika

I en härlig mörk cerise färg. 

Vad gäller utlottningen så har jag ett problem! Hur lottar jag bland er? Jag vet ju inte vilka som är här och tittar in. Och nu när kommentarsfunktionen inte fungerar för alla så känns det orättvist att använda den. Funderar på att använda Facebook. Utlottning bland de som gillar, fast det är inte helt tillåtet har jag förstått. Man måste ha tillstånd för lotteri tydligen. Skulle vara att man gör det som en "tävling". Men hur? Idéer någon?

Jag återkommer när jag kommit på något bra, för det vore så kul att tacka er på något vis!

Kram E.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...