Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 4 december 2011

Frusen

Efter en dag i stallet Nygår´n så blev jag nog ganska nedkyld, för igårkväll och mesta delen av idag har jag frusit långt in i kroppen. Burr! Men det var väldigt mysigt i stallet och Alex som var med hade toppenkul! Jag laddar nu om för julmarknad i Fristad på lördag. Är det något särskilt du vill att jag syr upp och tar med mig? Hör av dig snarast i såfall!

Imorgon blir det ett avbrott mitt i min sydag då jag har läkartid för min migrän. Hoppas jag får träffa en klok doktor. Skulle vara skönt att få prata med någon som vet liiite mer än jag själv om detta. Har hittills bara hänt en gång... på migränkliniken i Göteborg. Synd att den inte finns kvar. Nåväl, jag har gott hopp om denna doktorn eftersom jag fått nys om honom på rekommendation. 

Har huvudet fullt av nya idéer för Oopsie Nelly of Sweden. Hoppas kunna presentera några av dem redan innan jul.

Kram E.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...