Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 19 december 2011

Till min prinsessa!

Jag har länge tänkt på att göra en tutu. Eller ballerinakjol...eller tyllkjol. Det engelska tutu tycker jag är gulligast. men oavsett vad det heter så gjorde jag precis en nu. Lite pilligt innan man fått in snitsen, men egentligen väldigt, väldigt enkelt! Och resultatet bli ju fantastiskt:

Blomman är bara att hänga på... Ingår inte i kjolen.


Sedan måste ju dockan få en också! Se så glad hon blev!


Nu ska det bli spännande att se vad prinsessan själv tycker om min bakelse...eller jag menar skapelse!

Hade det inte varit så nära jul hade jag nog utsett detta till årets julklapp, blygsam som jag är! ;) 
Vill du beställa en så tar jag 200 pix, men hinner tyvärr inte få klart den innan jul.

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...