Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 12 december 2011

Jobbar ikapp!

Syr beställningar för fullt. Har nu lunchrast och ska en sväng in till banken bara, sedan fortsätter jag!

Hittills idag har tunikan nedan och en vimpel blivit klar:


Och två kulpåsar hade blivit klara om inte plupparna som ska sitta som stopp på snöret varit för små. Måste bytas. Tur att Bibbi på Bibbis textil är så hjälpsam. Inga problem sa hon, så nu postas det pluppar fram och tillbaka de närmaste dagarna.Likadana men ändå inte... Och plupparna ska vara olika färger också. Man måste ju hålla ordning på vems påse som är vems! Viktiga grejer!! :)

Vill du beställa en kulpåse? Till våren kanske?! Vändsydd/fodrad i valfria tyger med dragsnöre och plupp, 75 riksdaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...