Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 14 december 2011

Lite mer

Sydde klart en rosa vimpel idag. Söt!


Och efter önskemål, en mindre haklapp med tryckknapp, så har jag nu en ny haklappsmodell. Blev fin tycker jag. Kul att höra vad beställaren tycker. Hon har inte sett den... Så är det när man ger mig fria händer! ;)

Kram E.

2 kommentarer:

  1. Haklappen satt perfekt på Livia! Fickan var något hög men det är inga problem, men till nästa kanske den kan vara något mindre. Har betalt nu!
    Tack! Kram Elin

    SvaraRadera
  2. Vad bra att du ger feedback!! Ska genast fixa till fickan om du eller någon annan vill ha fler... :)

    TACK! E.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...