Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 7 december 2011

Pyssel

Nytt hos Oopsie Nelly of Sweden!


Jag smälter ner kritor och gör sån här tokiga överraskningskritor! Överraskningen består i att man inte riktigt vet vilket färg det blir när man målar! :) Perfekt julklapp för små pysselfilurer. Varje krita mäter ca 4,5 cm i diameter...passar finfint i en liten hand.

Finns närmast med på Fristad julmarknad. 
Säljes i 4-pack för 25 riksdaler.


1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...