Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 19 december 2011

På gång!

Jag har haft fullt upp på mina sydagar nu så här innan jul. Men jag vet att det kommer att bli lugnare snart, precis som det var i början på hösten. Jag inser att jag behöver göra något. Vill jag att Oopsie Nelly of Sweden ska överleva så måste jag hitta fler vägar att nå ut!

Jag anmälde mig idag till ett projekt på Drivhuset i Borås. Jag vet inte riktigt vad det innebär, men det låter bra så då måste man ju testa!

Så, mina vänner, håll alla tummar ni har nu för att jag blir "antagen". Och en extra för att det är nå´t bra det där projektet också kanske... ;)

Idag är det julklappsverkstad här i källaren. Jag vill inte ens skriva till vem, för de personerna läser min blogg. Så bilder på vad jag gör idag kommer efter jul.

Men en gammal goding kan ni få se:


Mitt motto: Man kan aldrig få nog av bollfrans!

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...