Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 26 december 2011

Ny väskmodell!!

Sugen på en ny väska i vår?

Nu gör jag en ny modell. Mer som en handväska. Med knapp eller knytband. Återkommer med exakta mått då jag gett bort denna som julklapp och får mäta när jag kommit hem igen. Men öppningen mäter ca 28 cm om jag minns rätt...

med rosett

eller utan

innerficka såklart.Pris: 250 kronor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...