Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 16 december 2011

Efterlysning!

Jag träffade dig på Fristad julmarknad. Du ville beställa en tunika i svamptyg. Jag skulle kolla vilka tyger jag hade tillräckligt av och maila dig. Jag fick din mailadress. Jag mailade dig.... Men har inte hört något. Har jag fel adress? Eftersom du ville ha tunikan innan jul så brinner det nu i knutarna. Ser du detta så hör av dig...Johanna!
oopsienelly@hotmail.com

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...