Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 26 februari 2012

BusNelly

Idag har jag haft Koola Knut-party här. Kolla in alla fina kläder i den webshopen! :)

Nu ikväll tog Thomas några kort på mig och Nelly som jag tänkte använda mig av i sammanhang där Oopsie Nelly of Sweden ska presenteras. Väldigt enkla, men ändå användbara i vissa sammanhang för att visa vem jag är t.ex. Nelly var på bushumör så det blev några rätt tokiga kort. Men det tycker jag är kul! 

Imorgon är en sydag och den här veckan ser mer normal ut så jag får jobba med det jag helst gör både måndag och onsdag. Jag har fått in några beställningar så jag har att göra. DET känns väldigt bra!

Så, vi ses imorgon!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...