Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 15 februari 2012

Färgmatchat...


Så här ser väl trevligt ut... brukar hålla en vecka, sedan är det kaos igen! :)

Jag har så lugnt! Är det ingen som vill beställa något?
Jag pysslar på med grejer till vårens marknader/mässor och det är ju så klart viktigt, men det känns inte som om jag gör något!! Nästa vecka ska jag på min första träff för projektet Driva som jag blivit antagen till. Jag hoppas verkligen att det ska ge mig en boost, för just nu känns det ärligt talat lite tungt att vara egen företagare...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...