Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 5 februari 2012

Helgpyssel

Jag har hittat en jättemysig pysselblogg. Kika in på Craft & creativity och låt dig inspireras! Varning bara för att du plötsligt har väääldigt mycket du bara måste göra!! ;)

Igår testade jag att göra en maräng! Jag hade filt och pärlor hemma så jag kunde ju inte låta bli! Det var enkelt och den blev hemskt söt... som en maräng ska vara! Vill du veta hur du gör och skriva ut en mall så klicka här.Passade fint på Nellys kakfat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...