Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 8 februari 2012

Cupcakes

Även det är något man inte kan få för mycket av på något vis... ;)Gult är sannerligen inte fult!

Jag har sytt vimplar i 2 dagar nu. Måste ju ha något att göra när jag väntar 2 timmar i ett omklädningsrum i Hindås imorgonkväll... Max ska träna Parkour och jag vränga vimplar! Vi kommer kanske ha lika mycket träningsvärk efteråt, fast han i typ hela kroppen och jag... i vrängarhanden eller nå´t!

Väskan packad med ovrängda vimplar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...