Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 24 februari 2012

Vända och vrida...

Nu har jag fått mycket att fundera på. Jag har väl länge känt att jag har haft svårt att beskriva mitt företag för folk jag träffar. Det är mycket jag vill säga, men jag vet nog inte riktigt själv vad jag egentligen gör. Eller jo, det vet jag väl, men eftersom jag kläcker nya idéer som andra byter strumpor så har jag problem med att beskriva det jag gör ibland. Sedan blir det inte alltid något med mina idéer, en del är riktigt dåliga, men de snurrar ju där i huvudet även när jag pratar med folk.

Under den här veckan har jag både vid mitt möte på Drivhuset och på Driva-projektet i Göteborg kommit i kontakt med tankarna på just detta. Vad gör jag? Och hur beskriver jag det för andra? 

Tänk att jag möter en potentiell kund i en hiss eller att någon på en fest frågar vad jag gör... Hur förklara det på 30 sekunder på ett bra sätt?

Jag har kommit underfund med att jag inte vill få "stämpeln" sömmerska. Inte för att jag tycker det är negativt på något sätt, tvärtom! Nej, det är för att jag dels inte anser mig kunna så mycket som förväntas av en sömmerska och dels för att jag inte vill begränsa mig till att bara sy. Jag har ju även mina tutu´s och mina kakfat!

Jag inser också att jag har ett alldeles för stort sortiment. Jag kan inte köpa tyger och material till allt. Jag måste välja ut några produkter som jag fokuserar på. Kill your darlings, typ!

Jag har tänkt satsa så mycket jag kan på Oopsie Nelly i år. Jag drömmer om en egen domän och en webshop. När jag känner att jag har råd ska jag ordna med det och då blir det nog lättare att välja ut några produkter och tyger som presenteras där. Bloggen kommer alltid att finnas kvar och möjligheten att komma med förslag och frågor finns alltid. Men jag ska försöka komma ifrån känslan av misslyckande när jag inte kan tillgodose alla önskemål.

Det är mycket att tänka på just nu, men samtidigt tror jag att det blir som att rensa i ett förråd eller garage. Jobbigt innan och under tiden, men SÅ SKÖNT efteråt!

Mycket text för en fredagskväll... Sorry! ;)
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...