Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 27 februari 2012

Nu har jag bestämt mig...

De här produkterna är de som Oopsie Nelly of Sweden från och med nu ska erbjuda!

Kan komma till fler så klart, men jag ska försöka fokusera mer på att nå ut med just dessa. Bilderna är bara för att visa modellerna, självklart väljer du fortfarande vilket tyg/färgskala du ska ha! Det är ju det som är det roliga, eller hur!? :)

Väska, finns i fyra storlekar
Dagiskasse med kort eller långt axelband
Min nyaste väskmodell
Börs, finns i olika storlekar
Jag håller mig till singoallaklänningsmodellen (långt ord!)

Dreggelscarf och napphållare
Förkläde
Vimplar
Tutu (ballerinakjol)
Snuttefilt
Haklapp
och mössa med eller utan applikation.

Och så kakfat så klart:
3 våningar
eller på fot

Möjligtvis begränsar jag mig mer i framtiden så att jag tydligare får fram vilka tyger som är valbara till just vilken produkt. Nu vet jag att det kan vara svårt, även om jag delat in mina tyger under Tygfliken här ovanför. Men alla tyger jag har i hyllan räcker inte till en singoallaklänning. Så är det bara. Till slut tar de slut... Och till en mössa måste man titta på trikåtygerna. Men fråga om du undrar! Jag kollar mail och blogg varje dag!
Kram E.


2 kommentarer:

 1. Ooooops, då ska jag genast skicka min beställning på förkläde till storasyrran, innan de försvinner helt ur ditt sortiment :-) . Annars tycker jag att du gör helt rätt som fokuserar och satsar på ett urval produkter.
  Kram Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förkläden försvinner inte i första taget! kul att sy, oändliga möjligheter!! :)
   Kram E.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...