Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 21 februari 2012

Vi ses om ett par dagar!

Imorgon är det dax för projektet Driva i Göteborg. Föreläsning, workshops och inspiration! Låter spännande! Det betyder att det inte blir något bloggande imorgon och på tors-fre är det ju skoljobb. Så det kan nog dröja några dagar innan jag hinner skriva här igen! Men då kanske jag har massor att berätta!! Som grädde på moset får jag mina kakfatsdelar snart och får jag en stund över i helgen kan det bli lite borrande och monterande... yey! :)

Sköt om er tills vi ses igen!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...