Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 20 februari 2012

Morgonens...

...projekt.

En beställd dreggelscarf. Nu ska jag träffa Lotta på Drivhuset, sedan hem och luncha, kanske hinna sy något och sedan till jobbet på planering. Puh! Men det var inte slut där... Hem, äta och slutligen köra till Hindås för att Max ska träna Parkour och så hem igen så klart. Puh! Där tog det slut! Sover nog gott inatt. :)
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...