Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 23 januari 2012

Klövermössa

Jag hann sy en mössa idag! Jag hade redan klippt ut den så den bara väntade på mig. Och för att i alla fall fått känna på symaskinen idag sydde jag ihop den. Annars blev det bokföringsdag idag. Jag blev inte riktigt klar, för det där med bokslut fattar jag inte riktigt, men det är ju bara att ta tag i det igen innan veckan är slut. Det ska vara klart senast 31 januari. Annars... ? Hu!


Satte etiketten bak idag.

Lite stor för lilla gumman. Storlek 52 är det.

1 kommentar:

  1. Nej lagom stor mössa hihi så sitter ju Doras på henne som jag köpt av dig....alltså jag önskade ju det måttet!! :-) Underbart tyg!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...