Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 21 januari 2012

Lampskärm

Jag tycker den blev bra jag...
och prickig...

Lyser så fint med bara en söm. :)

Jag har inga stommar än så jag kan tyvärr inte erbjuda detta ännu, men så snart jag hittar det till ett bra pris så kan man vara med och designa sin egen lampskärm här också! Man kan ju tänka sig applikationer och annat pynt som t.ex. pompoms, blommor och rosetter... Kan bli riktigt nice!

Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...