Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 18 januari 2012

Favoriter

Jag har massor med tyg...verkligen massor!! Inte alltid så stora bitar och ibland bara flisor. Men jag har likväl massor av flisor och större & mindre bitar tyg! Det är kul. Ibland glömmer jag vad jag har och blir liksom glatt överraskad när jag hittar något fint. 

Jag vill visa några favoriter... som lätt glöms bort emellanåt.

Alla dessa finns i minst en halvmeter, det är ingen idé att visa alla flisor. :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...