Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 10 januari 2012

Borde kanske... men, nä!

Jag sitter här och funderar på om jag ska ta tag i något projekt redan ikväll. Så att jag liksom är på G och kommer igång snabbare imorgonbitti. Men jag orkar inte!! Efter en dags skoljobb gick luften ur mig helt! Jag har nog fortfarande förkylningen kvar i kroppen. Så jag tar och lägger mig och sover istället! Ja, det gör jag!

Vi ses imorgon!
Först ut: Ett par mössor med applikation! Spännande att se hur det går...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...