Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 30 januari 2012

Ja, jag lever!

Jag lever och frodas! Jag har sydag och pillar för fullt med nya projekt. Jag drar mig mer och mer mot sånt som man inte syr. Vill testa och knåpa. Men det är svårt det där med lim och pill... Tålamod skulle jag behöva mer av. Det är skönt när man syr. Då sitter det ju fast direkt liksom! :) Blir smått tokig när saker faller isär efter en timmes pillande!

Nu har jag lunch! Idag vankas rostat bröd och ägg. Låter mer som en frukost kanske. Ja, det var det som fanns hemma i alla fall.

Jag har bara en beställning. Den ska levereras i mitten på februari och då fungerar jag så att den blir klar då. Jag arbetar bäst under press! Så nu försöker jag få ihop ett litet lager att ha med på ev. mässor och marknader i vår. Minimässan är inte bestämd, men jag tror att jag ska vara med på marknad i stán. Funderade på stora vårmarknaden, men det kanske blir en mindre istället. Jag återkommer om det.

Tråkigt med bildlöst inlägg. Vi får se om det bättrar på sig under dagen. Nu ska jag äta!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...