Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 18 januari 2012

N-tavla


till N-elly


Men det är svårt att spänna tyget... Detta var tunnare så då syntes vikningen igenom liksom... bubbligt i över- och nederkanten. Men jag kämpar vidare... 

Risken nu är att jag kommer plocka ner tavlan om ett tag och försöka fixa till det. Kan störa mig på sånt där tills jag bli galen!! Det är väl det som är både bra och dåligt med mig. Jag lämnar inte ifrån mig något jag inte känner mig OK med. Mycket sprättat kan det bli ibland.

Jag filar just nu på en lampskärm till Nellys rum. Jag gjorde en som blev fin. Tills den skulle tändas på kvällen. Då funkade det ju inte med tre sömmar! Fult! Ikväll är jag för trött, men en annan kväll ska jag sy ihop en ny variant med bara en söm. Blir det bra så kan jag vara en ny produkt på spåren! Lampskärmar à la Oopsie Nelly vore väl något!?

Go´nattkram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...