Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 23 januari 2012

Lite sällskap

Jag har sällskap här hemma idag. Nelly har varit lite förkyld i helgen och när hon i morse sa att hon ville vara hemma med mig kunde jag inte stå emot. Jag vet, jag är en svag människa! :) Men hon var ju så söt!

Jag har det ganska lugnt idag. Borde fixa bokföringen och ska försöka ta tag i det när hon sover (förhoppningsvis). Jag väntar på en leverans från Textilhuset. Schenker skulle komma under dagen.... så det är väl bara att vänta. Det är 10 m tyll med paljetter!! Hälften svart och hälften vit! Gör varje tutu till en dröm! ;)

Så måste jag handla mat också, det gillar Nelly att vara med på så det passar ju bra att göra under dagen idag. Och kolla efter ett tyg... Ja, det känns som om den här dagen också kommer att rulla på rätt snabbt.

Vi får väl se om det blir något sytt också. Hade ju varit kul...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...