Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 11 januari 2012

Mössor på lite nytt vis

Jag har nu sytt mössor med applikation för första gången. Köpte Vliesofix och Totally stable. Fick bra med tips av bloggen Blomma åker vagn som för övrigt är en toppenblogg. Inspirerande! Massa fina saker gör hon!

Sedan var det bara att köra på!

Jag tycker själv att det blev bra! Och det är ju alltid kul! Så nu är jag inte rädd för applikationer längre... om nu någon vill ha det. :)Nu är det lunchrast. Kokt ägg och fil brukar det bli så det tror jag det slutar med även idag. 
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...