Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 16 januari 2012

Nyhet!

Tygtavla med fjärilDen här ska upp i Nellys rum.

Vill du ha en tavla?
Då får du fundera på vilket tyg, eller i alla fall färg.
Vilken storlek.
Och slutligen vilket motiv.
Jag kan ju i stort sett göra vad som helst bara jag antingen hittar en lämplig bild eller kan rita det själv. Bokstäver är ju inga som helst problem. Motiv med mycket detaljer och smala "spröt" är nog svårt att både klippa ut och sy fast... Men annars är det väl bara fantasin som sätter gränser! :)

Priset får bli efter rampris, tygåtgång och arbetstid.

Det svåraste tycker jag var att spänna fast den snyggt på ramen! Tips någon?

Kanske bara skulle erbjuda sömnaden och så får man spänna fast den efter egen förmåga... eller så övar jag lite mer bara. Ja, så gör jag! Skam den som ger sig, eller hur?!

Kram E.

2 kommentarer:

 1. Använd en häftpistol för att fästa på tyget(om du har en träram vill säga) Det kanske inte alltid blir snyggt på baksidan med alla nitar, men tycker att resultatet framifrån blir snyggt. Man måste spänna tyget också!

  Din tavla var jättefin! Jag sitter och klurar på tyger till nya vimplar, så återkommer när jag bestämt mig!

  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Jag hade en häftpistol. Det var en vanlig canvasram med trä att skjuta fast i. Men det var just det där att spänna tyget som var svårt. Det blev lätt att det drog snett. Och med prickar i rader på var det ju rätt viktigt att det blev jämnt. Och hörnen var svåra!! Men övning ger ju färdighet. ;)
  Kram Elisabeth

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...