Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 25 januari 2012

Brun tråd

Då passar jag på att sy en napphållare och ett par byxor också.
Annars har jag suttit och stirrat på min bokföring halva da´n. Jag har momsredovisat som jag gör var tredje månad. Inga problem...jag tror jag gör rätt. Men nu är det årsbokslut. Förenklat kallas det... 

Jag vill inte veta vad ett vanligt innebär! Här är inget förenklat i mina ögon!! Jag vill veta vad jag gör och varför, men det fattar jag inte just nu. Oerhört frustrerande! Jag har ringt både skatteverket och bokföringsnämnden men inte blivit klokare för det... De enda som verkar kunna hjälpa tar typ 500 kr i timmen. 

Varför ska alltid sånt här vara så krångligt? Det kan väl inte bara vara jag som tycker att det är svårt?

Nä, nu behöver jag något som muntrar upp mig lite!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...