Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 24 maj 2011

I lördags...

...sprang Thomas Göteborgsvarvet. Han kom runt på 2.06. En bra tid! Vi var inte där och hejade på honom så några bildbevis från själva loppet finns ju inte. Men innan han åkte tog jag några bilder i full mundering.


Tar på chippet som ska möjliggöra för oss att under loppet få sms med information om tider och position. Teknikens under...


Det får Nelly syn på...

...börjar jaga...

...och fångar!! Till sin egen stora förtjusning!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...