Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


onsdag 4 maj 2011

Ja, jag vet...

... jag kommer aldrig tjäna något på Oopsie Nelly om jag fortsätter så här! Men jag ääälskar nya tyger. Det var så klart helt galet att utfärda köpförbud på våren, när alla nya fina tyger anländer i klasar till butikerna. Men nu får jag nog lugna mig, annars går jag back rejält! :)

Så passa på att njuta av mina underbara fina tyger som jag hittade på Skroten idag (se även till höger där jag uppdaterat mösstyger och lagt till de nya molnen):

Till solhattar och väskorTill vimplar och snuttefiltar
Till mössorInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...