Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 29 maj 2011

Liten rapport

Nu har jag testat Fristad vårmarknad. Det var kul, kallt och pirrigt! Jag fick höra så många fina ord att det finns en stor risk att jag blir mallig ett tag framöver nu! Men jag ska försöka att inte malla mig för mycket överallt! :)

Jag frös nästan ihjäl och då hade jag ändå fleecetröja, vinterjacka och vantar! Vädret skrämde nog bort en del kunder för jag trodde nog ändå att jag skulle sälja mer. Ingen katastrof alls, jag är nöjd, men jag har kvar mer än jag hade hoppats på. Jag hade ju sytt upp en hel del, för man vill ju inte stå där utan grejer heller... Lösningen på detta får i alla fall bli att jag tar med mig några saker till jobbet, lägger ut några till försäljning här och så har jag planer på lite utlottningar på Facebook.... Håll utkik!

Jag ska ju vara med på fler mässor/marknader i höst och till jul så en del sparar jag så klart också.

Tack alla ni som kom förbi!
Det värmde i den där hemska kylan!!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...