Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 17 maj 2011

Storlek på väskor

Efter förfrågningar så vill jag skriva ner storlekarna på min väskor, så att den som vill kan titta här då det behövs. Framöver ska jag nog göra så med alla mina produkter. Men just väskorna är såklart intressanta i och med att de finns i 3 storlekar. Justeringar kan lätt göras på axelbanden och väskornas längd. L: 42 x 42, öppning 30 cm.

M: 37 x 36, öppning 27 cm

S: 32 x 32, öppning 19 cm.

XS: 24 x 24. öppning 15 cm.

Axelbanden: 55-45 cm


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...