Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 15 maj 2011

Tunika i jeans

Nu äntligen är den klar!
Tunikan till Nelly i jeanstyg och med fjärilsficka, som jag påbörjade för en månad sedan. Tyget är lite stretchigt så blir nog skönt att ha på sig. Jag slog i tryckknappar bak, mest för att jag inte orkade sy i knappar, men så tror jag det blir bäst i ett stretchigt tyg också.
De senaste dagarna har mest gått åt till att röja och fundera bland mina prylar här i källaren. Jag har nämligen beställt två nya maskiner och måste tänka till för att få plats med dem. Jag kanske får dem redan på måndag och känner mig riktigt sprallig över detta!! De är två enkla, men bra maskiner, en vanlig symaskin som ska vara riktigt bra... bäst i test och så, och en overlock. Nu öppnar sig en massa nya möjligheter!! Jag vet inte hur jag ska hinna med alla nya idéer som snurrar i skallen just nu! Underbart!!


Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...