Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


lördag 21 maj 2011

Lördagsrapport

Vi mår riktigt bra idag. Nelly snorar och jag hostar, men jämfört med torsdag så är jag som en nötkärna!! Roligt uttryck...nötkärna... är de ovanligt friska de där?

Igår sov Nelly flera timmar. Somnade vid elva och bara sov och sov. Jag pysslade på som jag brukar när hon sover. Tvättade och så. Men så plötsligt slog det mig! Jag hade ju inte heller sovit nästan nå´t. Så då sa jag till mig på skarpen och gick och la mig en timme. Skönt när man tar sitt förnuft till fånga.

Idag har Thomas precis sprungit färdigt Göteborgsvarvet. Vi har inte pratat med honom så jag vet inte hur jobbigt det var, men jag vet att han kom i mål, för han hade fixat någon sms-uppdatering till mig. Hade koll på honom varje halvmil. :)

Jag, Alex och Nelly var i Knalleland innan idag och köpte en avslutningsskjorta till Alex. Han kommer att bli så fin! Då fick jag premiärträffa min kollega Mattias lilla Saga. Bara fyra dagar!!! Så lite och så söt! Jag älskar när folk får bebisar runt omkring! Blir visserligen lite sugen själv, men släcker samtidigt min bebislängtan litegrann. Märkligt att det kan kännas både och...

Avslutar med några bilder på mina fina...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...