Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


tisdag 31 maj 2011

Vackert väder!

Plötsligt är det sommar igen! Underbart! Och så där lagom till en lång ledig helg verkar det som. Idag har jag suttit i gräset med min arbetskamrater och ätit en jättegod baguette med västkustsallad. Jag blev visserligen biten av en myra, men det var ändå härligt.

Imorgon ska Nelly vara på dagis en stund och jag ska sy! Jag har många beställningar men ska försöka hinna lägga ut bilder allteftersom jag syr. Sedan hoppas jag få sy någon fler gång under helgen, men Thomas vill ju så klart hinna fixa i källaren också. Det är en ständig kamp om tiden ibland och jag vill ju också att Max rum blir klart, så det är inte lätt det där. Barnvakt efterlyses!!

Jag har även en hel del bokföring att ta tag i. 2 månader att bena ut. Men det är ju så mycket roligare att bara sy... Revisor efterlyses!!

Baka bullar borde väl en mamma också göra då och då... Får se om jag hinner det... Annars efterlyser jag även en bagare...

För några veckor sedan var körsbärsträdet så här vackert. Nu är blommorna borta, men det ser ut att blir mycket bär i år. Så en bärplockare efterlyses väl också då... ;)

På återseende!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...