Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 30 maj 2011

Utlottning nummer 2

Nu satsar jag på att få 120 gillare på min sida och lottar ut den här dagiskassen som jag sydde upp inför marknaden! För att Gilla måste man gå in på min Oopsie Nelly-sida på Facebook och klicka på Gilla-knappen. Det räcker inte att bara gilla inlägg eller gå in och titta på sidan.

Men det blir väldigt snart en utlottning hoppas jag. Redan uppe i 109 som gillar. Kul!Dela till dina vänner. Det kan du göra här nedan också! :)

Kram E. ( med en Nelly i knät som pillar på allt! Gaaah!!!)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...