Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 26 maj 2011

Hattfnatt!

Idag är det full fart på symaskinerna här! Två dagar kvar till marknaden i Fristad och imorgon jobbar jag på skolan så då blir det inget gjort förrän på kvällen. Och det är väl inte så poppis om man uteblir från det obligatoriska fredagsmyset! Så jag får fixa det mesta idag.

Hittills... hattar och sjaletter. Men mycket är halvfärdigt och ska bara sys ihop så det kan nog fungera. Nu fixar jag mat till mig och grabbarna, men sedan kör jag järnet igen!

Mer bilder kommer när jag hinner!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...