Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


fredag 10 juni 2011

Älskad...

Ja, så stod det... Älskad Fröken .... Gissa om man blir glad! :)

Några tårar blev det också.

Sedan infinner sig en sorts tomhet. Det är en känsla som är svår att förklara. Ni som är pedagoger vet säkert vad jag menar. Man behöver inte lämna elever efter 4 år för att känna känslan. Varje avslutning kommer den över mig mer eller mindre. Ett sorts vemod kanske, fast just tomhet är ändå den bästa beskrivningen. Kanske bara det faktum att det efter ett intensivt år blir märkligt stilla... Hemma är det fullt ös som vanligt, men en skola på sommaren är nog något av det ödsligaste som finns. Och känslan sitter i ett tag även när man, som nu, kommit hem.

Nu återstår nästa veckas arbete utan elever innan jag tar sommarlov på riktigt!
Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...