Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


torsdag 9 juni 2011

Kvällens bravader m.m.
Det är mycket nu... Jag har precis besökt två skolavslutningar som krockade litegrann. Men Max ville inte ens att vi skulle komma så vi prioriterade Alex som fortfarande vill ha oss med. :)

När den var slut åkte vi till Max och hämtade upp honom och skjutsade förbi Jonna hem till sitt. Pizza fick bli vår middag och lite rödvin på det. Så nu har vi firat in grabbarnas sommarlov.

Imorgon är det dax för mig att krama mina elever en sista gång. Jag släpper sexor till högstadiet och det är alltid lite vemodigt. Speciellt när man haft dem i 4 år (förutom ett år då jag var mammaledig). Jag hoppas kunna hålla tårarna tillbaka... Får trösta mig med jordgubbar och grädde på kvällen tror jag!

Beställningarna har rullat in sedan marknaden och det är superkul. Lite stressigt bara, nu när tiden är knapp. Nästa vecka jobbar jag ju på skolan hela veckan eftersom vi ska omorganisera och flytta runt alla klasser samtidigt som vi ska göra scheman och grovplanering inför hösten. Min sydag försvinner så vi får väl se vad som hinns med. Men jag jobbar på och gör mitt bästa. Jag är så glad att många vill beställa av mig. Det känns ju fantastiskt att ni gillar det jag gör! Tack!!

Nu är det sovtajm för imorgon ska här sjungas om Blomstertid i regnet!!
Kram E.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...