Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


söndag 5 juni 2011

Igen!

Tvillinggrabbar den här gången!
Snuttefiltar och napphållare.

Kul med tvillingar... ;)

Nu får det räcka för idag. Små steg framåt. En grej klar då och då. Resten av familjen sover (ja, inte nattugglan Max såklart). Thomas målar imorgonbitti innan vi andra vaknat. Det är så vi lägger upp livet just nu. Jag är kvällspigg (nåja) och han är morgonpigg (för det är jag definitivt inte!!). Det funkar rätt bra...

Kram E.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...