Oopsie Nelly of Sweden är mitt varumärke som funnits sedan mars 2011. Här i min blogg visar jag vad jag skapar. Ofta i tyg men även i porslin och annat jag får för mig. Oopsie Nelly of Sweden är min passion och min alldeles egna energikick!

Vill du ha något unikt till ditt barn eller dig själv? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen! OBS! Beställningsstopp.


måndag 27 juni 2011

Somrigt!!Sydde äntligen klar en väska som fått vänta lite för länge tycker jag. Rosa inuti såklart! Fint!!


Jag har varit helt syledig under midsommarhelgen, men det har kliat i fingrarna ska ni veta!


Detta är för övrigt en ny storlek som jag tagit fram efter önskemål. Den är 36 cm uppifrån och ner, 37 bred på det bredaste längst ner och öppningen är 26 cm. Jag kallar den mellanmellan i brist på annat... ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...